MANİSA / AHMETLİ - Alahıdır İlkokulu

Alahıdır İlkokulu

Alahıdır Mahallesi Ahmetli/MANİSA
Vizyon
Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracakbireyler yetiştirmek.
Misyon
İçimizdeki potansiyeli açığa çıkartmak ve geliştirmek Öğrencilerin, çalışanların, velilerin ve toplumun içinde, yetenekler, kaynaklar ve birikim olduğuna inanıyoruz. Görevimiz; bu potansiyelin açığa çıkması için uygun eğitim ve öğrenme ortamı sunmak, ortaya çıkan bu potansiyeli kullanıma dönüştürerek gelişmesine hizmet etmek ve bireyin yetkinliklerini kullanma sorumluluğunu almasını sağlamaktır.
Okulumuz ilçede düzenlenen birçok yarışmada dereceye grimektedir.
Öğretim Şekli :Tam Gün
08.30 ve 15.20
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
Ahmetli Seyahat ile ulaşım yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Ahmetli’nin en büyük ve en gelişmiş köyüdür. Toplam nüfusu 1.320 kişidir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanmaktadır. Tarım ürünlerinden en çok, üzüm, zeytin, tütün ve çilek yetiştirilmektedir. Köyde, Akdeniz iklimi görülmektedir.
İle 52 km ilçeye 6 km