Alahıdır İlkokulu

Vizyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracakbireyler yetiştirmek.

Misyon: İçimizdeki potansiyeli açığa çıkartmak ve geliştirmek Öğrencilerin, çalışanların, velilerin ve toplumun içinde, yetenekler, kaynaklar ve birikim olduğuna inanıyoruz. Görevimiz; bu potansiyelin açığa çıkması için uygun eğitim ve öğrenme ortamı sunmak, ortaya çıkan bu potansiyeli kullanıma dönüştürerek gelişmesine hizmet etmek ve bireyin yetkinliklerini kullanma sorumluluğunu almasını sağlamaktır.

Başarılar: Okulumuz ilçede düzenlenen birçok yarışmada dereceye grimektedir.

Saatler: 08.50 ve 15.30
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Bahçecik Mahallesi ve Seydiköy Mahallesi okulumuza öğrenci servis araçları ile taşınmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: BESLENME DOSTU OKULLAR, BEYAZ BAYRAK, SINIRLARIM, HER SINIFIN YETİM BİR KARDEŞİ VAR,DEĞERLER EĞİTİMİ

WEB - https://alahidirilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Alahıdır Mahallesi Ahmetli/MANİSA

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Ahmetli’nin en büyük ve en gelişmiş köyüdür. Toplam nüfusu 1.320 kişidir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanmaktadır. Tarım ürünlerinden en çok, üzüm, zeytin, tütün ve çilek yetiştirilmektedir. Köyde, Akdeniz iklimi görülmektedir.

Adres - Alahıdır Mahallesi Ahmetli/MANİSA

Ulaşım Ahmetli Seyahat ile ulaşım yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle 52 km ilçeye 6 km